Ciorba de varza rosie cu afumatura

de Valclaudia in Ciorbe, 22 Sep 2013 | 6345 vizualizari

 

preparata cu gandul la Cleme! Apropo, n-ai sughitat ieri,deloc???? :))))))

 

INGREDIENTE

  • 1 varza rosie
  • 1/2 ardei rosu
  • praz verde (1 buc. de cca 10 cm)
  • 1/2 ardei galben
  • 3 linguri de ulei
  • 1 rosie mare
  • sare si piper dupa gust
  • marar verde, 1 legatura
  • coaste afumate (6 bucati)
  • piept de porc afumat (2 felii)
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de varza rosie cu afumatura:

Spalam cu apa rece coastele de porc si pieptul.

Spalam varza rosie si o dam pe razatoarea cu ochiuri mari.

Spalam legumele, le taiem dupa preferinta (prazul,rosia si ardeiul), apoi le calim impreuna cu bucatile de carne (coastele si pieptul de porc taiat bucatele), in uleiul incins. Dupa ce s-au calit, adaugam varza data pe razatoare, sare, piper, punem apa si lasam ciorba la fiert, la foc mic pana fierbe carnea si se desprinde cu usurinta de pe oase.

Dupa ce stingem focul presaram patrunjel verde tocat.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de varza rosie cu afumatura" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

ieri la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

ieri la 11:25

Cornulețe fragede - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 10:21

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de fasole rosie